Indien u een bloedname onderging moet u zelf 1 week na datum opbellen voor uw resultaten.  Voor het opvragen van labo resultaten belt u tijdens de uren van de vrije consultatie!  U volgt het keuzemenu aan de telefoon en deze zal op de gepaste momenten de dokter automatisch doorschakelen.  Krijgt u melding dat u moet terugbellen wil dat zeggen dat de dokter op de baan is en dus niet aan de labo server kan dus u ook geen antwoord kan geven.
In uitzonderlijke gevallen indien er iets dringend opgemerkt zou worden dat acuut behandeld dient te worden zal de dokter u al sneller zelf contacteren.  Maar let op!  Dat is enkel bij acute zaken! 
 
Hou er rekening mee dat:

-de dokter meestal in consultatie is en soms vrij kort zal moeten antwoorden; dit is niet uit kwade wil, maar ook uit respect voor de persoon die dan op de raadpleging tegenover zit!
-de dokter soms zal vragen om voor een advies toch naar de consultatie te komen: een telefonische diagnose uitleg  is immers niet altijd mogelijk.
-de dokter soms met een onderzoek bezig kan zijn en tijdelijk niet bereikbaar is.

Indien er documenten voor u werden klaargelegd, kan u deze vinden in het plastic A4 bakje in het portaal.  U kan hiervoor doorlopend binnen springen tussen 8.30u en 19.30u
*Documenten die langer dan een maand blijven liggen worden verwijderd!
 
LET OP
Voorschriften horen niet tot de bovenvernoemde documenten en kunnen niet  op deze manier verstrekt worden!  
Medicatie moet met zorg worden voorgeschreven. Daarbij moet er rekening gehouden worden met uw actuele gezondheidstoestand zoals bijvoorbeeld zwangerschap, reacties en interacties, dosering, alternatieven, stoppen of verder nemen, etc.
Er wordt getracht voldoende herhaal voorschriften te voorzien tot een volgende noodzakelijke controle zich opdringt.  Dit is afhankelijk de aandoening om de maand, om de 3 maanden, om de 6 maanden of 1 keer per jaar.
 

 

Labo resultaten opvragen

& documenten afhalen

T: 09/311 61 62

F: 09/311 42 32
 

Contact:

geen email wegens bescherming privacy van patiënt gegevens​

© 2013 by Katja Van Oostveldt All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now