videoconsultaties

Een videoconsultatie kan snel en zonder verplaatsing worden georganiseerd en levert zowel de arts als de patiënt aanzienlijke tijdswinst op. Dat is goed voor het milieu en tegen stress, administratieve rompslomp. Laagdrempelige videoconsultatie vergroot het arsenaal van de arts om patiënten heel kort op te volgen.

Nadelen 

Het belangrijkste nadeel is dat artsen ondanks de beeldverbinding geen echt lichamelijk onderzoek kunnen verrichten. Dat maakt videoconsultaties minder geschikt voor acute zorg of voor eerste contacten.

Voorwaarden

Domus Medica benadrukt dat videoconsultaties reguliere ‘live’-contacten tussen patiënt en huisarts nooit mogen verdringen; als complementair aanbod kunnen ze echter wél nuttig zijn, met name voor de follow-up van patiënten.

Hoe werkt het

U maakt een afspraak voor een videoconsultatie via de online agenda en ontvangt een code de dag van uw afspraak via uw gsm.

 

 

 

 

Vervolgens connecteert u 5 minuten voor uw afspraak via onderstaande link met uw achternaam en ontvangen code en wordt u in de digitale wachtzaal geplaatst.  De dokter haalt u op wanneer zij beschikbaar is.

*Let erop dat uw audio en video van uw computer operationeel is!

T: 09/311 61 62

F: 09/311 42 32
 

Contact:

geen email wegens bescherming privacy van patiënt gegevens​

© 2013 by Katja Van Oostveldt All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now